PSD rămâne SECTA pușcăriașului Dragnea. Codrin Ștefănescu: Ne e DOR de el! Îl regretăm ENORM!


PSD rămâne SECTA pușcăriașului Dragnea. Codrin Ștefănescu: Ne e DOR de el! Îl regretăm ENORM!

Incorigibilul Codrin Ștefănescu se văicărește caraghios de dorul pușcăriașului Liviu Dragnea, pe Facebook, susținând că este telefonat zilnic de numeroșii fani pe care infractorul îi are încă în PSD, care-l încredințează că sunt nostalgici după vremurile în care jucau în picioare zilnic Justiția.

De asemenea, ”curajos” de meserie, fostul om de casă al lui Dragnea amenință că va vorbi despre ”trădarea unora”, însă fără a-i mai menționa numele Vioricăi Dăncilă, ca în trecut, pentru simplul motiv că se teme de excludere, după ce prezidențiabila PSD a anunțat, după ultimul CEx, că nu va mai tolera criticile lansate în exteriorul partidului.

”Mā sunā colegi in fiecare zi sā-mi spunā cā-l regretā pe Liviu Dragnea. Enorm! Cā le este dor de timpurile in care luptam impreunā pentru un crez si vocea noastrā era auzitā. Imi spun cā sunt nostalgici. Pânā azi le spuneam sā aibā rābdare si sā spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici mācar de trādarea unora. Deocamdatā”, scrie Codrin Ștefănescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.