EXCLUSIV Răzbunare la Guvern: Dăncilă o IZGONEȘTE pe FINA Ancăi Alexandrescu de la Palatul Victoria


EXCLUSIV Răzbunare la Guvern: Dăncilă o IZGONEȘTE pe FINA Ancăi Alexandrescu de la Palatul Victoria

Fina controversatei Anca Alexandrescu – tânăra Cristina Postolache – se află pe fărașul Vioricăi Dăncilă, care, potrivit surselor Podul.ro, a luat decizia să o debarce din poziția de consilieră privind comunicarea Guvernului cu presa.

Vă amintim că zilele trecute Dăncilă l-a zburat de la Palatul Victoria și pe Ilie Mario Rafael, spionul și combinatorul lui Codrin Ștefănescu, care fusese impus în funcția de consilier pe probleme sociale în Cancelaria primului ministru, chiar la porunca lui Liviu Dragnea, actualmente pușcăriaș.

Pentru neofiți, precizăm că juna Cristina Postolache a lucrat la PSD București în perioada în care liderul organizației era Marian Vanghelie.

Ulterior, o regăsim angajată la Primăria Capitalei, în epoca lui Sorin Oprescu, pe care Anca Alexandrescu l-a consiliat în aventura prezidențială eșuată mai mult decât lamentabil. De altfel, pe Oprescu – condamnat, în primă instanță, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, pentru fapte de corupție – și Anca Alexandrescu îi leagă o veche prietenie.

Potrivit surselor noastre, Cristina Postolache și Anca Alexandrescu (supranumită ”cerberul” lui Dragnea) sunt asociate într-o firmă.

Vă amintim că Adevărul a dezvăluit, înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, motivele pentru care Viorica Dăncilă nu o mai suporta deloc pe Anca Alexandrescu: ”cerberul” lui Dragnea îi controla și-i spiona întâlnirile, totodată cauzându-i noi probleme de comunicare, pe lângă numeroasele deja existente.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.