VIDEO Regimul milițienesc PSD. Un jandarm l-a bruscat pe Marian Ceaușescu la manifestația anti-MAI ce a avut loc în urma ororii de la Caracal


VIDEO Regimul milițienesc PSD. Un jandarm l-a bruscat pe Marian Ceaușescu la manifestația anti-MAI ce a avut loc în urma ororii de la Caracal

Duminică a avut loc un nou protest, intitulat "Cade una, cădem toate!", în fața MAI împotriva autorităților statului care nu au fost în stare să intervină pentru a preveni oroarea de la Caracal, cele două fete, Alexandra și Luiza, fiind ucise de criminalul Gheorghe Dincă. Instituțiile statului sunt vinovate de o colaborare și o intervenție mai mult decât precare în cazul crimelor de la Caracal. 

Așa cum ne-au obișnuit, jandarmii au intervenit din nou cu exces de zel asupra manifestanților după ce protestatarul Sandy s-a folosit de un spray cu vopsea pentru a scrie pe Ministerul de Interne un mesaj de nemulțumire față de incompetența unei părți considerabile dintre cei care lucrează în această instituție: "Demisia!". 


Astfel, jandarmii au luat la țintă mai multe femei care făceau parte din organizația Feminism Romania pe motivul că au organizat manifestația în cadrul căreia protestatarul Sandu Matei a scris mesajele de nemulțumire pe clădirea MAI. 

Protestatarii au acționat cu celeritate și s-au opus pașnic tentativei jandarmilor de a abuza manifestanții. Mulțimea revoltată de intervenția jandarmilor a strigat o serie de mesaje printre care "Poliția Ucide!". La un moment dat, așa cum se poate observa în filmarea pe care v-o prezentăm în cele ce urmează, un jandarm l-a bruscat pe protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu. De evidențiat că jandarmul era, culmea, de la dialog. În acest fel comunică jandarmii de la dialog în regimul milițienesc instaurat de PSD. Puteți vedea momentul de la 1:29:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.