Oroarea de la Caracal. Avocat: Anchetatorii vor cerceta și alte posibile crime comise de Gheorghe Dincă


Oroarea de la Caracal. Avocat: Anchetatorii vor cerceta și alte posibile crime comise de Gheorghe Dincă

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat marți că există suspiciuni din partea anchetatorilor care constau în faptul că inculpatul din Caracal ar fi comis și alte crime. Amintim că Gheorghe Dincă a recunoscut în weekend că le-a ucis atât pe Alexandra, cât și pe Luiza, fata care a fost dată dispărută de familie încă din luna aprilie. 

„Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime în baza modus operandi. Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat (despre existența unui al treilea telefon al lui Dincă, n.r.)”, a declarat Bogdan Alexandru, citat de Digi24.

Totodată, avocatul lui Gheorghe Dincă a mai afirmat că inculpatul Gheorghe Dincă spune că are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care, marţi, ar putea fi dus la investigaţii medicale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.