Îngrozitor. STENOGRAMA apelurilor Alexandrei: un film horror în care la telefon răspunde tot CRIMINALUL


Îngrozitor. STENOGRAMA apelurilor Alexandrei: un film horror în care la telefon răspunde tot CRIMINALUL

Este de-a dreptul îngrozitor că stenograma apelurilor Alexandrei la 112 pare desprinsă dintr-un film horror în care victima sună de pe telefonul criminalului și, surpriză!, îi răspunde criminalul, comentează scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook, revoltat de totala lipsă de empatie a celor care ar fi trebuit să preia strigătul de ajutor al tinerei.

”Dacă citești toată stenograma, te ingrozești. Ai senzația acelui film horror în care victima sună de pe telefonul criminalului și, supriză!, îi raspunde criminalul.

Polițistul ăla a nimerit trei întrebari din zece, a fost pe lângă țintă tot timpul. Ai zice că avea chef de pălăvrăgeală sau că era mână-n mână cu Dincă, absurd, desigur.

Despre lipsa de empatie, tonul neîncrezător sau pur funcționăresc (nume și prenume, vârsta, seria de buletin, numele părinților...) nu mai e nimic de comentat. Robotul de la ING are ușoare urme de umanitate”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.