FOTO. Critici zdrobitoare pentru unchiul Alexandrei, susținător vocal al guvernului ticălos Dăncilă. „Cumpănașu s-a dovedit deja a fi cel mai mare impostor și călcător pe cadavre în toată tragedia asta”


FOTO. Critici zdrobitoare pentru unchiul Alexandrei, susținător vocal al guvernului ticălos Dăncilă. „Cumpănașu s-a dovedit deja a fi cel mai mare impostor și călcător pe cadavre în toată tragedia asta”

Prezența permanentă a lui Alexandru Cumpănașu pe ecranele televizoarele de când cu tragedia din Caracal, care-l afectează direct, fiind unchiul uneia din adolescentele răpite, și acuzele ipocrite ale acestuia la adresa instituțiilor de forță cu care a fost frate de bani ani mulți, prin ong-urile pe care le păstorește, au atras multe critici. Podul a pulicat recent reacția vehementă, dar justitificată a jurnalistului de investigații Ovidiu Vanghele pe care o găsiți AICI și legăturile lui Cumpănașu cu Ministerul de Interne care i-a plătit inclusiv cheltuielile de întreținere pentru unul din ong-uri care își avea sediul chiar într-un imobil al MAI. Păpătorul de bani publici a fost și realizator de emisiuni de televiziune pupincuriste care i-au adus alte contracte substanțiale cu statul pe care acum îl înjură cu spume la gură. Detalii AICI

Și jurnalistul Pavel Lucescu scrie pa pagina sa de Facebook despre întâlnirile avute cu acesta în platourile Realității TV. ”Am așteptat câteva zile sperând că e doar de la emoții.

Dar Cumpănașu s-a dovedit deja a fi cel mai mare impostor și călcător pe cadavre în toată tragedia asta.

L-am avut cu mulți ani în urmă coleg de platou, din ce în ce mai des, la diverse dezbateri pe Realitatea TV, unde eram angajat(în trust, nu în televiziune). Era invitat atât de des fără să-l recomande aparent altceva decât o titulatură hilară gen președintele Asociației pentru Implementarea Democrației, o fantomă de fapt, încât am început să întreb în stânga și în dreapta, la colegi, editori, producători, etc. cine-I tipul și de ce e invitat atât de des. Și în ce calitate, că șefi de ong-uri fantomă erau și pe atunci cu sutele. Toți dădeau din umeri, nimeni nu știa nimic: e pe lista de invitați, era singurul răspuns pe care l-am primit odată de la cineva.

Tipul era un lingușitor sadea, în top 10 ever pe lista mea. Și, evident, în emisiuni nu se remarca decât prin platitudini.

Am văzut apoi cum a evoluat public, iar acum nu mai am niciun fel de îndoială că omul e interfață(proastă, după părerea mea) a unor băieți de prin servicii, care-l folosesc pentru jocurile lor murdare, cu bătaie politică evidentă.

O lepră care se cațără pe tragedia unei sărmane rude îndepărtate, pe care nici nu cred c-a cunoscut-o vreodată.

O greață supremă”

Postarea lui Pavel Lucescu a aprobată de majoritatea comentatorilor. Printre aceștia și jurnalistul Radu Dobrițoiu: „Foarte corecta descrierea... L-am avut in emisiune. Am gresit: eu l-am invitat. Peste toate: mi-a vorbit in direct urat, a fost nevoie sa echilibrez. O persoana fara "obraz". Urat, a vorbit fara a fi provocat folosind cuvinte triviale. Nu vreau sa il mai vad EVER.”

Potrivit g4media.ro, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a anunța, într-un comunicat de presă, că se retrage din Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), o inițiativă a controversatului Alexandru Cumpănașu, personaj abonat la contracte din fonduri publice.

Camera de Comerț se dezice de acțiunile din ultimele zile ale lui Cumpănașu, care a devenit o prezență constantă în media după ce nepoata sa a fost ucisă de criminalul din Caracal. Cumpănașu a avut ieșiri virulente la adresa mai multor instituții, fără să amintească însă că e unul dintre beneficiarii de fonduri publice de la Ministerul de Interne sau de la Ministerul Culturii. De asemenea, Cumpănașu a fost unul dintre cei care au sprijinit public guvernele PSD din ultimii trei ani. El s-a întâlnit cu guvernul Grindeanu la doar câteva zile după marile proteste provocate de OUG 13, dar și cu premierul Dăncilă. Mai multe detalii pe g4media.ro.

Despre Alexandru Cumpănașu și controversatele afaceri cu statul sau felul lamentabil în care a încercat să fie jurnalist găsiți urmând linkurile de mai jos: 

Complicitatea unchiului Alexandrei cu statul vinovat de moartea copilei. „De ce înjuri, Cumpănașe, milițienii și securiștii, nu-i pupai tu în cur? Pe banii aia mulți, nu căcat!”

Curtea de Conturi cere Ministerului de Interne să scoată din sediu ong-ul lui Cumpănașu

Un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru ONG-ul lui Alexandru Cumpănașu. Proiectul de Centenar include și o emisiune la România TV

Cumpănașul integrităţii

Alexandru Cumpănaşu îşi continuă dezinformarea ca ziarist la Realitatea TV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.