EXCLUSIV: Familia PSD-istului Șerban Nicolae, terorizată în Bahamas. Vacață de LUX pe Insula Paradisului


EXCLUSIV: Familia PSD-istului Șerban Nicolae, terorizată în Bahamas. Vacață de LUX pe Insula Paradisului

Dacă vă întrebați cumva ce mai face Șerban Nicolae – căzut pe fundul unui con de umbră după ce Viorica Dăncilă l-a debarcat din poziția de lider al senatorilor PSD –, aflați că o duce excepțional, așa cum doar foarte puțini votanți ai partidului celor trei trandafiri ar putea spera vreodată.

Potrivit surselor Podul.ro, Șerban Nicolae și-a trăit miezul verii în una dintre cele mai luxoase destinații de concediu ale planetei: Bahamas – mai exact, pe Insula Paradisului, unde s-a bălăcit în ape turcoaz, cândva frecventate de pirați, huzurind pe plaje cu nisipuri fine, alături de familie.

Potrivit agențiilor de specialitate, un bilet de avion spre acest paradis insular costă între 700 și 1300 de dolari. La acesta se adaugă piperatele costuri presupuse de cazare – pe booking.com, până și hotelurile de 3 stele ajung la 300 de dolari pe noapte, în condițiile în care cele mai multe hoteluri de 4 stele sar binișor de 300 dolari/noapte (350-450 dolari).

Cu toate acestea, vacanța familiei lui Șerban Nicolae n-a fost lipsită de unele inconveniente catalogate drept ”șocante”, inconveniente pe care noi românii le tragem din plin acasă, în Grădina Maicii Domnului. Mai precis, soția senatorului se văicărește, pe Facebook, că familia a fost terorizată de țânțari, muște și albine, aceste insecte având, se pare, și un ”program” în acest sens.

”Sunt șocată! :( Țânțarii, muștele și albinele din Paradise Island au program de somn între 06.00-23.00 :(”, s-a plâns soția lui Șerban Nicolae, pe Facebook.

Având în vedere că soțul dânsei este membru al PSD București, organizație pe care fantaza să o conducă (la propunerea lui Liviu Dragnea), ar fi cel puțin interesant să-l întrebe pe Șerban Nicolae de ce primărița Gabriela Firea și ceilalți edili pesediști ai Capitalei au lăsat Bucureștiul, încă din primăvară, sub invazia țânțarilor, pe care românii neaoși îi întâlnesc în propriile case, nu în paradisiacul Bahamas.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.