Nu ne oprim! Protestele continuă până când alungăm toți argații Satanei de Teleorman!


Nu ne oprim! Protestele continuă până când alungăm toți argații Satanei de Teleorman!

Câteva zeci de mii de oameni minunați au ieșit, sâmbătă, să protesteze împotriva regimului Ciumei Roșii: a fost un exemplu de curaj, decență și implicare civică.

Dar, să spunem lucrurilor pe nume: pe spinarea acestor cetățeni implicați s-au cocoțat toți politrucii. Indivizi care susțin că s-ar bate cu PSD-ul, dar, de fapt, vor să perpetueze regimul instituit de Dragnea. După drama de la Caracal, mai toți au început să strige că vor reforma statului. Foarte frumos, dar ce veți face în acest scop? Tăcere. Habar nu au.

Politrucii din așa-zisa opoziție nu știu decât să profite de sacrificiul zecilor de mii de români care chiar s-au bătut, la București, în Piața Victoriei, sau în nenumărate orașe din țară, cu Ciuma Roșie. Oameni care acum un an au fost loviți, gazați și reținuți abuziv de slugile Satanei de Teleorman.

Dragi prieteni, adevărata Opoziție la PSD este în stradă. Nimic nu i-a speriat și nu i-a înfuriat mai rău pe Dragnea și pe slugile lui decât Strada.

De aceea, propunerea mea este să continuăm protestele, weekend de weekend, până când țara intră în cură intensivă de dezintoxicare de Ciuma Roșie. Protestăm până când suntem siguri că această boală cumplită este scoasă din corpul țării.

Ce solicităm:

- Aplicarea punctului 8 al Proclamației de la Timișoara, extins la nomenklatura din PSD, ALDE și UDMR. Nici un lider politic care a participat la guvernarea Ciumei Roșii nu trebuie să mai ocupe vreo funcție de demnitate publică, aleasă sau numită. Lustrație pentru cei care, în ultimii trei ani, au îngenuncheat România.

- Justiția eliberată de sub cizma PSD. DNA, repus în funcțiune, dotat cu personal și echipamente, și cu un șef dur și competent. Secția pesedistă de investigare a magistraților, desființată.

- Pro România, care, de fapt, este o parte a PSD 2.0, trebuie izolat și scos din viața politică.

- PNL, USR și PLUS trebuie să elimine din structurile lor infiltrații Ciumei Roșii. Nici un pesedist nu trebuie să fie primit în aceste partide, dacă ele susțin că sunt altceva decât Ciuma Roșie. Dar sunt aproape convins că nu vor face asta, dimpotrivă, vor oferi azil șobolanilor care părăsesc corabia ce se scufundă.

- Sistem de educație  modern, adaptat secolului XXI, care să valorifice inteligența nativă a poporului român, nu unul care produce analfabeți funcționali, care ajung iobagi pe moșiile pesediștilor.

- Un sistem de sănătate eliberat de mogulii conduși de Raed Arafat: managerii pesediști de spitale concediați, orice formă de șpagă cerută/ primită de personalul medical sancționată dur, monopolul CNAS desființat.

Nu trebuie să acceptăm ca așa-zisa Opoziție să ne îndoape cu lozinci, iar noi să le înghițim ca-n vremea comunismului. Nu trebuie să acceptăm formarea unui PSD 2.0, care să continue aceleași politici de distrugere a țării, sub alt chip.

Nu trebuie să oprim protestele fără să fim siguri că Ciuma Roșie a fost eradicată și nu va renaște niciodată.

Doar de stradă se tem!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.