Lider al Opoziției: "Viorica e Ion Iliescul anilor noștri. Un fel de Ilici la buget redus"


Lider al Opoziției: "Viorica e Ion Iliescul anilor noștri. Un fel de Ilici la buget redus"

Secretarul adjunct al PMP Ioana Constantin a analizat-o pe Viorica Dăncilă și a concluzionat că acest personaj politic nefast al vremurilor actuale este de fapt un fel de Ion Iliescu al anilor noștri, dar cu buget redus, care duce România înapoi în anii “90.

"Mă uitam la nașa mare Viorica și nu știam de unde s-o iau, din ce vremuri negre a fost adusă de un regizor amator. Anii 1990-1991, Ion Iliescu zâmbește ticălos, apucase să strivească sub bocancii minerilor libertatea și demnitatea. Consensul la care tot face apel e un fel de sloganul FSN din “90 “Avem nevoie de liniște, oameni buni!”, desigur un slogan 2.0, cu broșă și mult fixativ.

Viorica e Ion Iliescul anilor noștri. Cu mai puțină minte, cu o colecție de gafe mai mare chiar și decât cea de broșe. Viorica cea cu fixativ, neconflictuală, moștenire de la dictator. Un fel de Ilici la buget redus care ne tot duce spre anii “90", a spus Ioana Constantin. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.