Turnătorul securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, întruchiparea ABJECȚIEI absolute: Statul paralel e vinovat pentru crimele de la Caracal și Săpoca


Turnătorul securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, întruchiparea ABJECȚIEI absolute: Statul paralel e vinovat pentru crimele de la Caracal și Săpoca

Unul dintre cele mai nocive personaje din istoria României – ne referim, desigur, la fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun și boss al platformei de manipulare Antena 3 – a ieșit din scorbura în care îmbătrânește hidos, la începutul săptămânii, doar pentru a emana o serie de noi dezinformări și tiribombe mizerabile.

CITIȚI și Înregistrare AUDIO EXCLUSIVĂ: Ce manevre făceau Dan Voiculescu și generalul torționar Emil Panaite în anii '70. Securitatea și armele Centrului de Export Cotroceni

Nici mai mult, nici mai puțin, personajul care și-a turnat cu nesaț rudele și semenii la Securitate susține că vinovat pentru crimele de la Caracal și pentru carnagiul de la Săpoca ar fi… așa-zisul stat paralel.

Mai mult chiar, politicianul populist și gregar care a politizat agresiv și până peste poate administrația publică locală, cât și toate celelalte instituții ale statului, fiind înhăitat cu nomenklaturistul Ion Iliescu și pușcăriașul Adrian Năstase, dar și cu toate celelalte chipuri ale bestiarului FSN/PDSR/PSD, găsește de cuviință să solicite o, țineți-vă bine, ”reformă reală a aparatului administrativ” care să vizeze, în principal, depolitizarea.

Așadar, fostul pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu – cel care a girat, laolaltă cu PSD, politizarea, birocratizarea excesivă și deprofesionalizarea sălbatică a administrației publice locale, pe fundalul corupției pandemice – se agită să se înfrupte și el din nenorocirile petrecute la Caracal și la Săpoca, propunând o așa-zisă reformă a administrației publice locale.

Halatul, cât costă halatul?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.