Un lider pesede îi dă dreptate bunicului Luizei, care i-a atacat virulent pe deputații Nicolicea și Iordache


Un lider pesede îi dă dreptate bunicului Luizei, care i-a atacat virulent pe deputații Nicolicea și Iordache

Primarul sectorului 1 și lider al filialei de sector a PSD, Daniel Tudorache, i-a dat dreptate bunicului Luizei Melencu care a lansat, în urmă cu două seri, chiar la Antena3, un atac vehement la adresa deputaților PSD Eugen Nicolicea și Florin Iordache, membri ai infamei comisii parlamentare care s-a ocupat cu măcelărirea legilor justiției și codurilor penale în favoarea infractorilor.

„A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbescă și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca oameni. Uitați unde am ajuns, datorită lor și legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!” a spus, printre altele, bunicul Luizei Melencu, miercuri seara la Antena 3. 

 Aflat la Digi 24 în studio, primarul Daniel Tudorache i-a dat dreptate bătrânului care își caută nepoata dispărută de mai bine de patru luni și care s-a tot izbit, în acest timp, ba de indiferența autorităților locale, ba de ironiile lor stupide. Tudorache l-a criticat apoi pe primarul PSD din Caracal, reproșându-i că nu a făcut ce trebuia pentru ca cetățenii să fie în siguranță: a cumpărat 30 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat. De ce le-a mai cumpărat? se întreabă primarul Sectorului 1.

E supărat (bunicul) și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. (...) Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru ca să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24. Întrebat de legislația schimbată de „Nicolicea, Iordache și alți hoți”, după cum s-a exprimat bunicul Luizei, Daniel Tudorache a răspuns: „Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecința comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat primarul Sectorului 1. „Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit”, a precizat Tudorache pentru digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Bunicul Luizei Melencu, intervenție nucleară la Antena3 contra lui Eugen Nicolicea. Controversatul pesedist i-a dat bătrânului o replică batjocoritoare

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.