FOTO Teodorovici, ”Mitralieră” Rădulescu și Pieleanu au BÂRFIT-O pe Dăncilă într-un restaurant de lux: NU are șanse să intre în turul 2 al prezidențialelor!


FOTO Teodorovici, ”Mitralieră” Rădulescu și Pieleanu au BÂRFIT-O pe Dăncilă într-un restaurant de lux: NU are șanse să intre în turul 2 al prezidențialelor!

Deși n-au făcut mulți purici la Congresul PSD – cel mai scurt, mai populist și mai caraghios congres FSN/PDSR/PSD din istorie – ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, dubiosul Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu și sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, au huzurit câteva ore bune, sâmbătă, după evenimentul de la Palatul Parlamentului, într-un restaurant de lux situat pe malul Dâmboviței, în zona Splaiului Unirii.

Potrivit surselor noastre (aflate, după cum puteți observa, în imediata proximitate a celor amintiți), după un ospăț epic, cei trei au băut cafele, s-au răcorit cu limonade, iar Orlando Teodorovici (poreclit ”Discotecă”) nu a pierdut ocazia să pufăiască o narghilea.

Atmosfera nu a fost una de sărbătoare. În mare, discuțiile s-au axat pe problemele ridicate de apropiatele prezidențiale – Pieleanu a detaliat măsurătorile sociologice prezentate în dimineața de sâmbătă și la partid: potrivit acestora, candidata Viorica Dăncilă nu are șanse să acceadă în turul doi al alegerilor pentru Cotroceni, având în vedere picajul din sondaje, candidatura lui Liviu Pleșoianu, dar și cea a aspirantului Pro România și ALDE (probabil fostul europarlamentar Mircea Diaconu), candidaturi care vizează, în mod programatic, ruperea unor hălci considerabile din electoratul tradițional al PSD.

Mitralieră – de altfel, foarte vocal când vine vorba de înjurarea protestatarilor #Rezist sau a Justiției – n-a vorbit foarte mult, a preferat să asculte și să dea din cap afirmativ.

Precizăm că Orlando ”Discotecă” Teodorovici este un obișnuit al restaurantului de fițe de pe Splaiul Unirii, unde vine des să pufăie o narghilea.  

La Congresul de sâmbătă, Orlando Teodorovici a vorbit despre lumânări, incendii și sufletele bugetarilor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.