TOXIC: Propagandiștii Sputnik l-au ADOPTAT pe dubiosul sinecurist Cumpănașu. Noile mizerii ale unchiului care se cațără pe cadavre

TOXIC: Propagandiștii Sputnik l-au ADOPTAT pe dubiosul sinecurist Cumpănașu. Noile mizerii ale unchiului care se cațără pe cadavre

Propagandiștii de la Sputnik (platforma oficială de dezinformare a Kremlinului) l-au adoptat degrabă pe dubiosul sinecurist Alex Cumpănașu, chiar după ce acesta a găsit de cuviință să își trâmbițeze, joi, intenția de a candida la Cotroceni, prezentându-l pe agresivul, mincinosul și caraghiosul unchi drept un candidat… anti-mafie și anti-sistem, ceea ce este de-a dreptul halucinant.

Aceasta în timp ce, pe pagina sa de Facebook, incalificabilul Alex Cumpănașu revarsă noi aberații și fake news-uri mizerabile, acuzându-i pe toți jurnaliștii care i-au criticat nesimțirea de a se cocoța pe tragedia propriei nepoate că ar fi… agenți ai KGB și GRU.

Simultan însă, propagandiștii Moscovei îi ridică statuie lui Cumpănașu și-l citează masiv, de parcă ar fi vreun far călăuzitor, vreo personalitate, și nu doar un ins puțin spus dubios, un chip putregăios al sistemului corupt, politizat și incapabil, despre studiile căruia, dacă au existat, nu știe nimeni nimic.

Așadar, de reținut această conivență veninoasă – unchiul zbiară că l-ar ”lucra” KGB și GRU, dar în schimb Sputnik îi face o grețoasă campanie electorală.

Vă amintim că lui Alex Cumpănașu i s-a alocat, de la Ministerul de Interne, un jeepan Touareg și pază înarmată (totul plătit din bani publici), doar fiindcă acest caraghios direct interesat a insistat că viața i-ar fi în pericol, deși nu a prezentat nici cel mai infim indiciu, darămite probe, că așa ceva ar fi pe cale să i se întâmple real, și nu în vis.

70113868_417152668905434_2364424288661929984_n.jpg