VIDEO Putregai moral fără limite la PSD: Colectiv, Caracal și 10 august, niște prostii. Mizeria debitată de un senator


VIDEO Putregai moral fără limite la PSD: Colectiv, Caracal și 10 august, niște prostii. Mizeria debitată de un senator

Spunem adesea că putregaiul moral al PSD nu poate fi mai accentuat decât a fost până acum, dar a demonstrat senatorul Tit Liviu Brăiloiu că pesediștii au resurse nelimitate. Aflat vineri la alegerile interne din cadrul PSD Constanța, senatorul PSD a spus despre cazurile Colectiv, Caracal și protestul Diasporei din 10 august 2018 că sunt niște prostii. Momentul odios ce l-a avut protagonist pe Brăiloiu s-a petrecut în prezența Vioricăi Dăncilă. 

"Nu trebuie să auncăm cu noroi în ei, trebuie să aruncăm cu zece noroaie în ei pentru că trebuie să îi învățăm că România asta trebuie să fie o țară liberă. suverană și independentă și să ne hotărâm singuri destinul. Într-adevăr, nu sunt eurosceptic nici pe departe, sunt un adept al politicilor europene, însă trebuie să ne păstrăm dreptul nostru la autodeterminare. Nu vreau să mai aud în rândul tinerilor, vârstnicilor și al tuturor românilor că ne pun președinte ăia de afară. Nu, nu ne pun ăia de afară niciun președinte, îl punem noi. De aceea este un îndemn să deschidem ochii cu toții oameni buni. Trebuie să ne gândim bine că aceste alegeri vor marca viitorul nostru. Candidaturile de acum nu sunt candidaturi consolidate, nicidecum. Nu sunt personaje cu greutate politică sau ceva și mă gândesc la gen Barna, Diaconu și toți ăștia care au trecut prin 5-6 partide și nu au un profil de politician, nu au un profil de om serios în România ca să fiu mai simplu în exprimare. Sunt niște oportuniști care se cațără cu scara pe niște evenimente emoționale din România gen Colectiv, Caracal, mai știu eu ce 10 august-uri și alte prostii de genul ăsta", a declarat senatorul PSD. 

Vedeți video în cele ce urmează de la 1:00:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.