News Alert: Tăriceanu ”4%”, umilit și TRĂDAT de fostul nomenklaturist comunistoid Meleșcanu. PSD îl parașutează la șefia Senatului pe individul care a batjocorit votul Diasporei


News Alert: Tăriceanu ”4%”, umilit și TRĂDAT de fostul nomenklaturist comunistoid Meleșcanu. PSD îl parașutează la șefia Senatului pe individul care a batjocorit votul Diasporei

Dovadă că nu toți colegii lui Călin Popescu-Tăriceanu ”4%” sunt ”vegetarieni”, așa cum insista el, încercând să fie hazliu, iată că șeful ALDE este trădat pe față de mai vechiul său tovarăș și colaborator, Teodor Meleșcanu, fostul ministru de Externe care și-a bătut joc, de două ori, de votul românilor din Diaspora.

Concret, Tăriceanu și colaboratorii săi de casă (Norica Nicolai, Varujan Vosganian și Andrei Gerea) au aflat de la televizor că aproape octogenarul Meleșcanu, ale cărui foste legături intense cu DIE și PCR sunt de domeniul notorietății, este propunerea PSD pentru președinția Senatului, funcție din care Tăriceanu abia ce și-a dat demisia.

Sinecurist viclean de-o viață, fostul boss al SIE nu are de gând să-și finalizeze cariera politică în opoziție, așa că se prinde cu ambele mâini de PSD, făcând totul să rămână la putere, așa cum a găsit de cuviință să acționeze de-a lungul întregii sale existențe controversate și presărate de trădări.

Cât timp a fost Meleșcanu la Palatul Victoria, România devenise unica țară din Uniunea Europeană care avea ministru de Externe un personaj care a servit timp de decenii un dictator genocidar comunist.

Potrivit surselor Podul.ro, în tabăra lui Meleșcanu joacă, pe lângă Daniel Zamfir (soțul propagandistei anteniste Oana Stancu) și Ion Cupă, șeful organizației din Dolj, laolaltă cu aproximativ un sfert dintre parlamentarii ALDE.

(Sursa foto: INQUAM PHOTOS/ George Călin)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.