VIDEO Marian Ceaușescu, agresat de polițiști în fața sediului PSD și dus la secție. Protestatarul a fost abuzat când întreba niște pesediști ce au făcut pentru România


VIDEO Marian Ceaușescu, agresat de polițiști în fața sediului PSD și dus la secție. Protestatarul a fost abuzat când întreba niște pesediști ce au făcut pentru România

UPDATE

Protestatarul Marian Ceaușescu a fost dus la Secția 2 de Poliție. Ambulanța care a fost chemată la scurt timp după agresiune a ajuns aproximativ după o oră, potrivit informațiilor de la fața locului. Marian Ceaușescu, în urma intervenției polițiștilor, s-a ales cu mâna umflată și cu vânătăi pe piept.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu, venit în fața sediului PSD din Kiseleff unde se desfășura CEx-ul partidului, a fost întins pe jos și agresat de către polițiști, în primă instanță, în momentul în care acesta intreba niște pesediști ce au făcut pentru România.

Protestatarul s-a plâns în urma agresiunii că îl doare inima. Polițiștii i-au pus cătușe pentru a-l duce la secție. Totodată, a fost chemată o ambulanță.

Urmăriți video 1:


Urmăriți video 2:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.