Șobolăneala slugilor: Antena 3 își bate joc de unsurosul Cumpănașu, care acționează la ordinul pe unitate. TOMBERONUL lui Felix

Șobolăneala slugilor: Antena 3 își bate joc de unsurosul Cumpănașu, care acționează la ordinul pe unitate. TOMBERONUL lui Felix

După ce puțin spus penibilul june PSD-ist Liviu Pleșoianu nu a izbutit să strângă semnăturile necesare aventurii sale controceniste, acuzând televiziunile că l-au boicotat (de notat că tovarășii săi din cloaca Antena 3 l-au ignorant cu desăvârșire), a venit rândul sinistrului sinecurist Alexandru Cumpănașu să facă spume caraghioase din același motiv.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că dacă Pleșoianu e un ”prost” și un ”idiot util aruncat la tomberon”, Cumpănașu e ”un unsuros care acționează la ordinul pe unitate”.

”După pleșcoianu, veni și cumpănașu să se plângă că l-au interzis televiziunile mogulizate. Îl cred. Miza e mare, se joacă pe bani mulți, pe termen lung, iar idioții utili sunt aruncați la tomberon.

PS: Spre deosebire de pleșcoianu, care e un prost, cumpă’ e un unsuros, care acționează la ordinul pe unitate, și care după campanie își va relua megabusinesul cu fonduri europene. Își mai cumpără, pe fundație, un mercedes clasa s, ca să îi treacă supărarea că va lua mai puține voturi decât cele 300.000 de semnături pe care susține că le-a colectat”.