IPJ Dâmbovița, care a început cu mulțumiri conferința despre uciderea fetiței de 11 ani, e condusă de omul Rovanei Plumb: Sorin Păun, un obișnuit al bairamurilor PSD


IPJ Dâmbovița, care a început cu mulțumiri conferința despre uciderea fetiței de 11 ani, e condusă de omul Rovanei Plumb: Sorin Păun, un obișnuit al bairamurilor PSD

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că Poliția din Dâmbovița – care a eșuat să găsească fetița de 11 ani, înainte ca aceasta să fie ucisă cu animalitate, de cetățeanul olandez care s-a sinucis, luni, intrând cu mașina sub roțile unui camion – este condusă de controversatul Sorin Păun, omul clanului controlat de Rovana Plumb, șefa PSD Dâmbovița.

Sorin Păun a participat, în trecut, la bairamurile PSD, totodată afișându-se public în repetate rânduri cu Rovana Plumb și cu băiatul acesteia, Răzvan (pe care mămica l-a uns vice la PSD Dâmbovița), în diverse restaurante de fițe.   

Vă reamintim că, deși urma să anunțe o dramă de proporții, IPJ Dâmbovița și-a început conferința de presă, ieri, cu mulțumiri interminabile pentru cei care au participat la o operațiune de salvare, care s-a dovedit de recuperare a cadavrului unei fetițe de 11 ani, după nu mai puțin de trei zile de căutări.

”Nu sunt criminalist, dar la Poliția din județul Dâmbovița – unde a fost ucisă fetița de 11 ani – situația este cam așa: împuternicitul la conducerea IPJ, Sorin Păun, este omul clanului Plumb.

Omul nu a avut nici o rușine să vină la chefurile PSD sau să se vadă cu Rovana și cu juniorul ei (care e vice la PSD Dâmbovița) la restaurantele din oraș. Păun e cel care a coordonat închiderea orașului Târgoviște, la mitingul din primăvară organizat de Dragnea/ PSD.

Just facts”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.