Daniel Tudorache, pomeni electorale pe bani publici înainte de alegeri: 3,2 milioane de lei pe excursii la Sinaia pentru pensionari


Daniel Tudorache, pomeni electorale pe bani publici înainte de alegeri: 3,2 milioane de lei pe excursii la Sinaia pentru pensionari

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache cheltuie 3,2 milioane de lei înainte de alegeri pentru a-i duce pe pensionari în excursii la Sinaia.

Concret, o licitație publicată pe site-ul de achiziții publice (SICAP) arată că Centrul Cultural al Sectorului 1, subordonat primăriei de sector, a atribuit un contract de 3,2 milioane de lei firmei VERTICAL MARKET APPROACH pentru organizarea a 50 de excursii în stațiunea Sinaia pentru ”cetățenii pensionari” din Sectorul 1, scrie G4media.

Excursiile vor avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2019, adică exact în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Interesant de observat e și faptul că că firma VERTICAL MARKET APPROACH este nou înființată, în iunie 2019.

Amintim că Primăria Sectorului 1 se bucură de cel mai mare buget dintre toate cele șase sectoare ale Capitalei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.