ACUZAȚII grave. Sinistrul sinecurist Cumpănașu, DINAMITAT din USR: ”Un SECURIST de la doi și un sfert, un infect!”


ACUZAȚII grave. Sinistrul sinecurist Cumpănașu, DINAMITAT din USR: ”Un SECURIST de la doi și un sfert, un infect!”

Sinistrul sinecurist Alexandru Cumpănașu – care este îndopat cu 19.000 euro pe lună, bani publici, laolaltă cu nevasta, care câștigă 10.000 euro lunar – este ”un securist de la doi și un sfert, un infect, un nimeni care niciodată nu a făcut nimic”, avertizează USR-istul Andrei Caramitru, pe Facebook.

”Vreți sa știți cum funcționează sistemul? Unde se duc banii voștri din taxe? E simplu. Studiați cazul Cumpanasu. Un securist de la doi și un sfert, un infect, un nimeni care niciodată nu a făcut nimic, nici bac-ul se pare ca nu îl are – care câștiga din diverse surse ale statului 19.000 de EUR pe lună; soția lui, 10.000 de EUR pe lună.

Și ăștia sunt aia mici, clovnii puși să joace țonțoroiul în fața voastră. Oamenii de mingi.

Toți ăștia – TOȚI – trebuie dați afară cu un șut bine plasat unde trebuie, și după investigați bine de tot. Și mers pe ierarhie în sus”, scrie Andrei Caramitru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.