Teologul Cristian Bădiliță îl DESFIINȚEAZĂ pe Paleologu: MINTE când spune că a participat la Revoluție! Avea mânuța luxată în urma unei partide de BOX à la Charlie Chaplin!


Teologul Cristian Bădiliță îl DESFIINȚEAZĂ pe Paleologu: MINTE când spune că a participat la Revoluție! Avea mânuța luxată în urma unei partide de BOX à la Charlie Chaplin!

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță îl acuză de o manieră acidă, pe pagina de Facebook a domniei sale, pe Theodor Paleologu, candidatul PMP la funcția supremă în stat, că minte atunci când susține că ar fi participat la Revoluția din 89.

”A declarat că RSR trebuie condusă de un președinte <care a participat la Revoluția din 1989>. Or, toți foștii lui amici știm, din gura lui și <de pe teren>, că el NU a participat la Revoluție, pentru că avea mînutza luxată în urma unei partide de box à la Charlie Chaplin cu alt lujer al geniului românesc, pe care nu e cazul să-l numesc aici”, dezvăluie Bădiliță, care îi transmite lui Paleologu că ”un pic de obraz nu strică la papion”.

Podul.ro vă prezintă comentariul lui Cristian Bădiliță:

”Fostul meu prieten Toader Paleologu, monarhist, al cărui băiat a fost nășit, prin intermediar, chiar de Regele Mihai, și-a început campania republicano-prezidențială cu o minciună urîtă.

A declarat că RSR trebuie condusă de un președinte <care a participat la Revoluția din 1989>. Or, toți foștii lui amici știm, din gura lui și <de pe teren>, că el NU a participat la Revoluție, pentru că avea mînutza luxată în urma unei partide de box à la Charlie Chaplin cu alt lujer al geniului românesc, pe care nu e cazul să-l numesc aici.

Mon cher, nu toți am păpat zece ani din latrina băsistă și nu toți am făcut o Revoluție... anecdotică. Unii am făcut-o PE BUNE, iar mulți, foarte mulți ȘI-AU PIERDUT VIAȚA. Un pic de obraz nu strică la papion.

P.S. Nu uit cei 10 ani parizieni, nici solida lui cultura; îi rămîn recunoscător pentru că a sprijinit, ministru fiind, Evanghelia după Matei; nu uit afecțiunea pe care mi-au arătat-o parinții lui. Tocmai de aceea mă întristează enorm <cariera> lui din ultimii 15 ani”, scrie Cristian Bădiliță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.