Iohannis, ieșire dură la adresa PSD: Îmi doresc ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice


Iohannis, ieșire dură la adresa PSD: Îmi doresc ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice

Președintele Klaus Iohannis a declarat la Iași că își dorește ca moțiunea de cenzură să treacă, catalogând actualul guvern pesedist drept unul "eșuat".

"Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern eșuat să pice. Pregătiți-vă serios de guvernare. Sunt dispus să facem munca de reconstruire a României. Nu este ușor, dar daca era ușor poate nu era nevoie de noi. Urmează moțiunea de cenzură, noi toți suntem de acord că trebuie să treacă", a declarat Iohannis la Iași.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.