FOTO. Coreea de Nord s-a mutat la Huși. Viorica Dăncilă are apucături și gesturi de Kim Jong-un


FOTO. Coreea de Nord s-a mutat la Huși. Viorica Dăncilă are apucături și gesturi de Kim Jong-un

Imaginile postate chiar pe pagina oficială a președintei PSD, premierul Viorica Dăncilă, în care aceasta este surprinsă în timpul unei băi de pensionari la Huși, în județul Vaslui, cu oameni înlăcrimați agățați de poalele vestonului roșu-PSD, amintesc înfiorător de mult de pozele oficiale ale dictatorului comunist nord-coreean, teribilul Kim Jong-un.

În afară că sunt purtători de freze bizare – Dăncilă este fericita deținătoare de coc cu bureți, iar comunistul criminal de la Phenian posedă o tunsoare bros, tinerească și foarte capitalistă – cei doi lideri politici par extrem de fericiți când lumea le plânge la picioare și se agață de ei cu disperare.

În România, în asemenea ipostaze nu tocmai plăcute se află cel mai adesea cea mai nefericită și mai umilită dintre dintre clasele sociale – pensionarii – a cărei percepție despre premiera incompetentă și agramată PSD este de salvatoare și măritoare a pensiilor lor mizere care, chiar și în versiunea crescută, tot insuficiente sunt.

„Am întâlnit oameni minunați astăzi la Huși. Mi-au vorbit despre lucrurile care ar trebui îmbunătățite în comunitatea de acolo, dar și despre faptul că se bucură de veniturile majorate și că vor să ne respectăm promisiunea de a le crește în continuare, așa cum ne-am asumat prin Pactul pentru bunăstarea românilor.

Mi-au vorbit despre așteptările pe care le au de la viitorul Președinte al României și i-am asigurat că eu nu voi lăsa pe nimeni în urmă. Fiecare român e parte a României pentru care lupt!”, scrie Dăncilă pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.