Jandarmeria Română, slugă până la capăt! ELEVUL ANTI-PSD de la Târgu Mureș, amendat, după patru luni, chiar de ziua lui, pentru că a protestat contra lui DĂNCILĂ


Jandarmeria Română, slugă până la capăt! ELEVUL ANTI-PSD de la Târgu Mureș, amendat, după patru luni, chiar de ziua lui, pentru că a protestat contra lui DĂNCILĂ

Jandarmeria România nu e doar „slugă bună”, cum îi strigă protestatarii anti-PSD pe la proteste, este și organ de represiune abject care lovește cu pumnul în vârstnici (cazul jandarmului Răducu) sau se răzbună perfid pe copiii care au sfidat-o și umilit-o cu inteligența lor (însușire atât de neobișnuită pentru armata de burți dospite care dârdâie scârbos când purtătorii lor aleargă după un contravenient).

Alin Popoviciu, elevul-erou și olimpic al protestului din 16 MAI, de la Târgu Mureș, de pe treptele Spitalului Județean, unde urmau să ajungă Viorica Dăncilă, Sorina Pintea și tot alaiul de mafioți care nu se prea agrea cu infractorul Livache pe atunci, a fost amendat, după mai bine de patru luni, chiar în ziua în care a împlint 18 ani.

Deștepții din Jandarmerie s-au gândit probabil că așa împușcă doi iepuri fără prea mare efort: îi strică lui Alin aniversarea, iar amenda revoltătoare, trimisă la mare distanță de incident, nu mai poate face cine știe ce valuri, lumea uitând între timp de tensiunea și mizeria situației de atunci, când reprezentanții statului au făcut eforturi disperate s-o ferească pe Dăncilă, aflată în turneu prin Ardeal, de protestele care au avut loc la ușa/poarta fiecărei instituții publice în care a pășit agramata de la Palatul Victoria.

Minor pe atunci, Alin l-a înfruntat cu mult curaj  și vaste cunoștințe în materie de lege pe chiar șeful jandarmilor din Mureș, lt col Tiberiu Adrian Filipaș, rușinându-l pe adult cu exprimarea sa elevată și isteață. Filipaș a avut o evoluție revoltătoare, dar și rușinoasă în fața telefoanelor care transmiteau live pe Facebook, urlând la protestatari, agitându-se caraghios pe treptele spitalului, umflându-se în uniforma mulată și învinuindu-l agresiv pe elevul olimpic de organizarea răzmeriței contra șefei guvernului de incompetenți.

Despre incidentul de atunci am scris pe larg AICI și AICI

Alin Popoviciu a semnalat că a fost amendat de Jandarmerie într-o postare amară, dar demnă și revoltată pe Facebook:

”AM FOST AMENDAT! 

Un detaliu care m-a îngrozit a fost dat de faptul că jandarmeria mi-a expediat procesul verbal pe 4 octombrie 2019, exact de ziua mea, deși au avut tot timpul la dispoziție să o facă după data de 16 mai când a avut loc protestul! 

Abia acum a ajuns amenda pentru că aș fi organizat un protest împotriva Vioricăi Dăncilă cu ocazia vizitei ei în Tîrgu Mureș! 

Nu pot decât să consider că Jandarmeria a dorit să îmi facă ,,cadou" această amendă de ziua mea, din dorința de a mă umili, în speranța că odată cu trecerea timpului acest caz nu va mai fi mediatizat! 

Și tatăl meu împreună cu cel care administrează pagina ,,Generatia ,,Feisbuc" & Diaspora Romaneasca" care m-a scos la lumină după acel incident au fost amendați cu câte 1000 de lei!

Oameni buni, eu mă bazez pe sprijinul vostru și tocmai din acest motiv vă rog să scoateți la lumină acest caz revoltător! 

Rămâneți aproape, voi reveni cu noutăți și cu procesul verbal!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.