Dăncilă, trădată de oamenii lui Dragnea în cursa către Cotroceni. Lansarea candidaturii, un spectacol abject


Dăncilă, trădată de oamenii lui Dragnea în cursa către Cotroceni. Lansarea candidaturii, un spectacol abject

Lansarea candidaturii la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă (foto: Vlad Negrilă, Epoch Times) a fost un spectacol grotesc, penibil, decadent și anemic. Au participat doar câteva mii de pesediști care aplaudau fără tragere de inimă și care se gândeau mai degrabă la micii (foto: Libertatea) ce se regăseau la Romexpo și nu la discursul Vioricăi Dăncilă. 

Episodul care reflectă cel mai bine decadența adunării pesediste este cel în care un simpatizant PSD a susținut că este foarte bine că au fost eliberați violatori și tâlhari prin recursul compensatoriu. 

Reporter: Au fost eliberați violatori, tâlhari...

Susținător PSD: Foarte bine! Adică unul care a vândut copii este și Iohannis.

Rerpoter: Dacă soția dvs. ar fi tâlhărită sau violată ați spune tot "foarte bine" că li s-a dat drumul?

Susținător PSD: Foarte bine! Înseamnă că le-a plăcut.


Un alt element ce trebuie scos în evidență e prezența bodyguarzilor în jurul Vioricăi Dăncilă în momentele în care se plimba prin sală. Viorica Dăncilă nu se mai simte în siguranță nici printre pesediști.

La lansarea Vioricăi Dăncilă și-a făcut apariția alături de ea fostul pușcăriaș Miron Mitrea (foto: Libertatea) pe sistemul "la vremuri noi, tot noi", dar au absentat o mare parte dintre greii PSD, majoritatea din camarila lui Dragnea. Vă prezentăm nostalgicii după Dragnea care i-au dat papucii prezidențiabilei PSD: Cătălin Rădulescu, Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Carmen Dan, Liviu Pleșoianu.

De asemenea, au lipsit Dumitru Buzatu, Liviu Pop, Claudiu Manda și Ana Birchall. 

Astfel, pare că Viorica Dăncilă este scoasă în față pe post de "carne de tun". Moțiunea de cenzură a dezarmat-o pe Dăncilă în fața baronilor, a nucleului dur al PSD, căci nu mai poate oferi bani. Nucleul dur al PSD nu are o miză majoră în cazul alegerilor prezidențiale. Viorica este sacrificată, iar baronii vor încerca să salveze PSD după prezidențiale. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.