Ludovic Orban dă insomnii nomenclaturii PSD-PCR: Nu vom tolera să nu aflăm vinovații care au omorât copiii noștri la Revoluție și Mineriade! Se înșală cei care cred că Dosarul 10 august va rămâne secret! (VIDEO)


Ludovic Orban dă insomnii nomenclaturii PSD-PCR: Nu vom tolera să nu aflăm vinovații care au omorât copiii noștri la Revoluție și Mineriade! Se înșală cei care cred că Dosarul 10 august va rămâne secret! (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat duminică la Timișoara în cadrul Adunării Regionale a Organizațiilor PNL, regiunea Vest, că odată cu venirea liberalilor la guvernare se va afla adevărul în cazul Dosarului 10 august. 

Totodată, liderul liberalilor a amintit despre Dosarul Revoluției, respectiv cel al Mineriadei că nu sunt soluționate nici acum la 30 de ani de la căderea comunismului, iar PNL nu va tolera acest lucru. 

"De fiecare dată când vin în Timișoara nu pot să uit că Revoluția, libertatea, democrația au plecat de aici mulțumită tinerilor și mai vârstnicilor curajoși care au pus mai presus de viața lor libertatea fiecărui român. Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani n-am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste o mie de morți de la Revoluție. După 30 de ani n-am aflat cine sunt cei care au organizat Mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care au transformat Jandarmeria (...) într-o armă de luptă împotriva cetățenilor. 

V-o spun limpede. Cine își imaginează că mai poate să rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovații care au omorât copiii noștri trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia Mineriadelor trebuie să știe: adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei! Democrația va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică care respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean", a spus Ludovic Orban. 

Vedeți video de la 1:06:47:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.