Sociologul Sebastian Lăzăroiu o desființează pe Dăncilă: Am văzut un sondaj, 60-70% spuneau că este PROASTĂ! Sunt copii care în grădiniță vorbesc și râd de Dăncilă!


Sociologul Sebastian Lăzăroiu o desființează pe Dăncilă: Am văzut un sondaj, 60-70% spuneau că este PROASTĂ! Sunt copii care în grădiniță vorbesc și râd de Dăncilă!

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu a anunțat, în cadrul emisiunii ”În fața ta” de la Digi24, că a avut ocazia să vadă un sondaj realizat după primele șase luni ale Cabinetului Dăncilă în care 60-70% dintre repondenți spuneau că Viorica Dăncilă e proastă.

”Sunt copii care în grădiniță vorbesc și râd de Dăncilă”, a explicat Lăzăroiu, care a trecut în revistă motivele prăbușirii PSD.

Scăderea la jumate a PSD după doar doi ani și jumătate de guvernare este unică în istoria din ultimii 30 de ani a României. Însă acesta este rezultatul unor politici dezastruoase duse de partidul de guvernământ, a spus sociologul și analistul politic Sebastian Lăzăroiu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, citat de Republica.ro.

”Faptul că a mărit salariile la 1,3 milioane de bugetari a dus la creșterea inflației și a scumpit produsele din coșul minim, ceea ce i-a afectat în primul rând pe pensionari, ale căror pensii au fost doar indexate, și pe persoanele cu venituri foarte mici”, a explicat el. 

Apoi au mai fost modificările din justiției, despre care PSD nu a suflat niciun cuvânt în campania electorală. „Inclusiv alegătorii PSD au fost cutremurați de valul de infracțiuni de după recursul compensatoriu”, a declarat Lăzăroiu.

„Dăncilă a fost o altă cauză de scădere a partidului. Am văndut un sondaj făcut după primele 6 luni de Dăncilă. Există întrebări, să caracterizezi un om politic. Există acolo o diversitate de etichete care se pun unui lider politic, viclean, cinic etc. Și niciodată nu am văzut o asemenea convergență ca la Dăncilă. Cred că vreo 60-70% spuneau că e proastă. Sunt copii care în grădiniță vorbesc și râd de Dăncilă”, a afirmat sociologul.

(Sursa FOTO - InquamPhotos, Octav Ganea)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.