FOTO: un microbuz electoral al USR a fost VANDALIZAT la Vâlcea! Poliția desfășoară o anchetă


FOTO: un microbuz electoral al USR a fost VANDALIZAT la Vâlcea! Poliția desfășoară o anchetă

Un microbuz electoral al USR a fost vandalizat, miercuri, la Vâlcea. Anunțul a fost făcut pe unul dintre grupurile interne ale USR, unde sunt postate de altfel și o serie de fotografii cu microbuzul, laolaltă cu rugămintea ca acestea să nu transpire în presă deoarece urmează ”să fie făcută și o știre corespunzătoare”.

Potrivit pozelor pe care le publicăm (înaintea anunțatei știri ”corespunzătoare”) cineva a mâzgălit cu spray negru fețele celor doi lideri ai Alianței USR-Plus, Dan Barna, respectiv Dacian Cioloș.  

”Microbuzul folosit în campanie a fost vandalizat la Vâlcea.

L.E.: vă rog nu scoateți de pe poiană fotografiile, poliția încă anchetează și urmează să fie făcută o știre corespunzătoare”, se arată în anunțul postat pe unul dintre grupurile interne ale USR.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.