Conducerea penitenciarului Rahova îi dă multă tăbliță suedeză lui Dragnea: NU i se dă permisiunea să iasă o zi din închisoare! PSD Teleorman pregătea un bairam de proporții


Conducerea penitenciarului Rahova îi dă multă tăbliță suedeză lui Dragnea: NU i se dă permisiunea să iasă o zi din închisoare! PSD Teleorman pregătea un bairam de proporții

În pofida inițialelor informații transpirate în presă, potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, informațiile au fost respinse, vineri, de Sorin Dumitrașcu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor, care a luat poziție la Digi 24.

Mai exact, deși a făcut o astfel de solicitare – prin intermediul șefului garajului de la Penitenciarul Rahova, unde teleormăneanul pușcăriaș lucrează –, Dragnea a eșuat lamentabil, întrucât cererea i-a fost respinsă.

Potrivit surselor Podul.ro, PSD Teleorman pregătea deja un bairam de proporții, dar n-a fost să iasă.

De asemenea, surse din ANP citate de Mediafax precizează că Liviu Dragnea nu va mai beneficia de o zi în libertate după ce Penitenciarul Rahova i-a respins cererea de permisie.

Fostul lider PSD ar fi trebuit să iasă din închisoare la începutul lunii noiembrie. Inițial, o comisie îi aprobase cererea.

Decizia directorului de la Rahova poate fi contestată în instanță de avocații săi, a declarat Sorin Dumitrașcu, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor. El a spus că, cel mai probabil, decizia șefului de penitenciar a fost influențată de faptul că informația a devenit publică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.