FOTO șocante! PSD, moștenitorul PCR: prezidențiabila Viorica Dăncilă reînvie protocolul vizitelor lui Ceaușescu! Pod peste ani


FOTO șocante! PSD, moștenitorul PCR: prezidențiabila Viorica Dăncilă reînvie protocolul vizitelor lui Ceaușescu! Pod peste ani

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) avertizează, pe Facebook, că prezidențiabila PSD-istă Viorica Dăncilă a reînviat protocolul vizitelor pe care dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu le efectua de-a lungul și de-a latul patriei RSR.

Vă prezentăm comentariul lui Neculai Constantin Munteanu:

”Orice ar face, orice ar drege, social-democrații noștri nu pot scăpa de umbra înaintașilor. Aflată la pescuit voturi pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a apelat la recuzita vizitelor de lucru utilizată de Nicolae Ceaușescu. Primirea cu pâine și sare.

Semn de ospitalitate în vremuri bune, <ceremonia> a devenit în epoca de aur un automatism searbăd, ridicol și enervant. Au trecut trei decenii de atunci, dar de obiceiuri proaste nu ne putem dezbăra.

Bine, Viorica nu poate. Imediat după pâine și sare, urmează vizita prin piețe. Aici Viorica îl urmează nu numai pe Nicolae Ceaușescu, ci și pe Liviu Dragnea, maestrul ei, care făcuse un fix din scufundarea voluptoasă în leuștean, pătrunjel, ceapă verde și roșii. Rrromânești!

Aflată în Maramureș, Viorica a ținut să arate lumii că este nu numai politician, ci și soție și mamă bună, și a făcut și piața. Ca să ducă la copil și la bărbat o legătură de ridichi, o ciupercă uscată, un borcan de miere, mă rog, de-ale gurii!

Emoționant, nu! Să-ți vină rău, nu alta”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.