FOTO Ziua lui Daddy cauzează sindromul Stockholm la PSD Teleorman: ode grețoase în cinstea pârnăiașului Dragnea!

FOTO Ziua lui Daddy cauzează sindromul Stockholm la PSD Teleorman: ode grețoase în cinstea pârnăiașului Dragnea!

Infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea împlinește, astăzi, 57 de ani, moment pe care-l sărbătorește la pușcărie, în spatele gratiilor, întrucât conducerea Penitenciarului Rahova i-a respins solicitarea de permisie pentru o zi, după ce acestă intenție a ”transpirat” în mass-media.

Cu toate acestea – și în pofida faptului că-i tot cere dizolvarea în instanță, prin intermediul avocaților –, organizația PSD Teleorman s-a pretat să posteze astăzi o serie de osanale puțin spus duhnitoare și de-a dreptul ceușiste destinate liderului suprem Liviu Dragnea.

Iată slugarnica și caraghioasa postare (foto) a PSD Teleorman:

”Astăzi este despe PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, Liviu Dragnea!

Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră! #teleormaneanul_nostru #la_multi_ani_sanatosi”.

Jurnalista Carmen Dumitrescu (Liber în Teleorman și Podul.ro) explică, pe Facebook, că aceste apucături slugarnice ale PSD Teleorman pot comporta, finalmente, o cauză eminamente clinică: Sindromul Stockholm, care face victimele să se îndrăgostească și să devină dependente de agresori, abuzatori.

”Boss, uite că în Teleorman te mai iubește organizația, în ciuda faptului că tu vrei s-o dizolvi. Se numește Sindromul Stockholm și n-avem de ce să ne mai punem întrebări. Sper să ajungă să fie alături de tine nu numai cu sufletul, știi ce spun? 😂😂😂”, scrie Carmen Dumitrescu.

Potrivit surselor Podul.ro, PSD Teleorman pregătise un bairam cu șampanie, friptane și lăutari în eventualitatea în care pușcăriașului de drept comun Liviu Dragnea i s-ar fi acceptat permisia.