Paula Herlo denunță public demagogia și haosul din capul Gabrielei Firea. „Confundă spitalele: Budimex cu Bagdasar”


Paula Herlo denunță public demagogia și haosul din capul Gabrielei Firea. „Confundă spitalele: Budimex cu Bagdasar”

Într-o apariție la Digi24 în care s-a dezlănțuit cu o răutate și agresivitate de film de groază, Gabriela Firea a atacat furibund minute în șir, dorind să-și evidențieze meritele neștiuite și nerecunoscute în ridicarea spitalului oncologic pentru copii:  „Dvs aveți o casă? Construită pe un teren? și terenul a costat? Sigur...Acest spital se construiește - și foarte bine că se construiește și voi sprijni cu tot ceea ce pot – pe un teren care este proprietatea Municipiului București, pe proprietatea Primăriei Capitalei. Este un teren valoros. În jur de un milion de euro. Atât spitalul Marie Curie – Bagdasar – cum este cunoscut în popor, lângă care se construiește acest spital privat, cât și terenul aferent sunt proprietatea Primăriei Capitalei”.

Așadar, primarul general al Capitalei, deși ceartă omenirea că nu este și ea lăudată pentru ajutorul „de un milion de euro” acordat spitalului oncologic pediatric ridicat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, de la Asociația „Dăruiește Viață”, habar nu are cum se numește unitatea sanitară lângă care se ridică acesta, trădându-și astfel nepăsarea printr-o confuzie de gâgă: actualul spital pediatric „Marie Curie” este fostul Budimex, nu spitalul de urgență „Bagdasar Arseni”, specializat în neurochirurgie, cum a aberat Firea la Digi24 marți seară.

Paul Herlo, jurnalist la „România, te iubesc” și unul dintre principalii suporteri ai spitalului pediatric ridicat din donații, a ironizat apariția fățarnică, veninoasă și pafaristă a Gabrielei Firea de la Digi24, care nu a vizat doar proiectul Asociației Dăruiește Viața, ci și pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzând că este personajul din umbră, eminența cenușie a acestor ințiative publice (de care România avea atâta nevoie, dar care îi supără atât de tare pe pesediști): „Mvaaaiii! Dar ce-am auzit în seara asta? Că Gabriela Firea a dat terenul pentru spitalul construit de Asociația Dăruiește Viața. De la ea l-a dat. Susține că s-a și zbătut pentru asta. Nu știu unde a fost zbaterea că paradoxal confundă spitalele: Budimex cu Bagdasar. Ce voiam să zic? Nu vă e rușine deloc sa vă bateți joc de donațiile a 260 de mii de oameni? Văd că nu. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu conduc Asociatia Dăruiește Viată, iar Vlad Voiculescu e parte din proiectul MagiCAMP. Să afirmi că cele două sunt marionetele cuiva arată doar răutate si rea credință. Sunt oameni care fac ce n-ați fost voi in stare: asigura tratament pentru copiii cu cancer, construiesc spitale. Statul paralel e cel in care trăiți voi care vă bateți joc de munca unor oameni care vă fac treaba”.

FOTO: Paul Herlo/Facebook. Paula Herlo este în stânga imaginii, alături de - de la stânga la dreapta - Oana Gheorghiu, Alex Dima și Carmen Uscatu. 

CITEȘTE ȘI: Bolnave de ură! Firea și fașionista sa personală, Dana Budeanu, își bat joc de spitalul oncologic pediatric ridicat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Un nou atac mizerabil: ministrul Sorina Pintea vrea ca statul să confiște cele 26 milioane euro donate pentru spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.