Războiul spitalului pentru copii. Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu răspund atacurilor imunde ale Gabrielei Firea: „CĂUTĂM AVOCAT”


Războiul spitalului pentru copii. Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu răspund atacurilor imunde ale Gabrielei Firea: „CĂUTĂM AVOCAT”

Atacată virulent de către Gabriela Firea, într-o apariție nocturnă furibundă la Digi24, Asociația Dăruiește Viață, ale cărei coordonatoare Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu construiesc un spital din donații de peste 26 milioane de euro (bani pe care ministrul Sorina Pintea ar fi vrut să-i gestioneze ea), a anunțat pe Facebook că este în căutarea unui avocat pentru o acțiune în instanță împotriva primarului general.

Firea, nu doar a spus senină că a distribuit o postare mizerabilă, care ridiculiza proiectul „Noi facem un spital” dedicat copiilor bolnavi de cancer, în virtutea „libertății de exprimare”, ci a accentuat și repetat ideea potrivit căreia eminența cenușie din spatele ONG-ul înființat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu ar fi, de fapt, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, acum membru PLUS, care o va contracandidat la Primărie și care folosește spitalul ca să se laude în fața electoratului. VIDEO AICI

Este prima dată când, în spațiul public, proiectul spitalului oncologic pediatric de la Marie Curie este asociat cu Vlad Voiculescu, implicat și el, de altfel, într-o serie de acțiuni caritabile pentru copiii bolnavi de cancer. Niciodată Vlad Voiculescu nu a folosit însă inițiativele și proiectele „Dăruiește Viață” pentru a-și face reclamă sau pentru a-și promova imaginea. Și chiar despre Magicamp și inițativele conexe acestuia vorbește cel mai adesea cu modestie și discreție. A făcut-o doar când a inițiat campanii publice de strângeri de fonduri și chiar și atunci a ales, cel mai adesea, să o lase în luminile rampei pe Melania Medeleanu, ale cărei merite în zona Magicamp și numai sunt, de asemenea, uriașe și incontestabile.

Carmen Uscatu: „Jurnal de seară cu spital și primar

CĂUTĂM AVOCAT!

Nu pot să privesc un om care minte fără să reacționez. Dacă nu sunt față în față cu el pentru mine e foarte greu.

Nu am putut să o privesc pe Gabriela Firea în seara asta la Digi24.
Tot timpul însă am primit sms uri, mesaje pe FB, whatsup, telefoane. Prietenii mei erau oripilați.

Da, e oribil.

Dar mult mai oribilă e umilința ȘI DUREREA pe care o trăiesc părinții ce nu își pot salva copiii.

Pentru că din cauza acestor incompetenți nu există medicamente, nu există spitale, ne-au plecat doctorii și asistentele.

Noi mergem mai departe.

Și da, căutăm avocați!

Iar cu banii câștigați din proces vom mai face ceva pentru copiii noștri.”

Oana Gheorghiu: „Jurnalul de pe Frontul unui SPITAL

Doamna Firea a recunoscut acea mizerie de postare în care își bate joc de noi, de proiectul și sustinătorii noștri. Doamna Firea ne-a făcut "ciuma roz sau albă'". Doamna Firea încearcă o mârșavă manipulare, susținând că eu și Carmen Uscatu suntem doar niște marionete ale lui Vlad Voiculescu
Doamna Firea a lansat un atac mizerabil la munca și reputația noastră. Va trebui să dovedească spusele, căci 10 ani de muncă și luptă pentru șansele la viață ale copiilor bolnavi de cancer nu merită a fi terfeliți în acest fel.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.