S-a decis: Iohannis nu va participa la nicio dezbatere cu Dăncilă


S-a decis: Iohannis nu va participa la nicio dezbatere cu Dăncilă

Șeful de campanie PNL pentru alegerile prezidențiale, Dan Motreanu, a anunțat că s-a decis ca președintele în funcție, Klaus Iohanins, să nu participe la nicio dezbatere în turul doi cu Viorica Dăncilă.

CITIȚI ȘI: Iohannis, referitor la o confruntare electorală cu Dăncilă: "PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre!"

Totodată, Motreanu a precizat că se va face campanie exact ca în primul tur, mai precis prin înâlniri cu organizațiile și cetățenii în mai multe județe. 

"Din punctul de vedere al echipei de campanie, pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri pentru că din punctul nostru de vedere democrația înseamnă în primul rând întâlnirea directă cu cetățeanul. Mergem pe același tip de campanie pe care l-am făcut în primul tur al alegerilor, întâlniri permanente cu cetățenii. Din momentul în care va începe al doilea tur de campanie vom avea un șir de întâlniri cu organizațiile și cu cetățenii din mai multe județe ale țării", a declarat Motreanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.