Un omagiu adus celor 527.098 alegători care au votat Paleologu! Cu ei putem reconstrui dreapta


Un omagiu adus celor 527.098 alegători care au votat Paleologu! Cu ei putem reconstrui dreapta

România a pierdut aceste alegeri prezidențiale. În orice caz, eu unul m-am săturat să aleg răul cel mai mic. Cât de jos mai putem coborî? Doar o dăncilă putea face un iohannis acceptabil, dar chiar și în această situație, eu unul m-am săturat. (Pentru mine, iohannis și dăncilă sunt substantive comune, simbol al dezastruoasei clase politice care conduce România, în alternanță). De prea mulți ani avem de ales între dăncile, orbani și personaje tip iohannis.

Alegerile acestea au fost un eșec și pentru că un personaj inodor, incolor și insipid, fără principii, captiv al noii stângi sexo-marxiste, a păcălit oamenii dornici de schimbare. Dan Barna nu ar fi schimbat nimic în România. O mediocritate era înlocuită cu altă mediocritate. Pleca turistul Iohannis, venea turistul Barna. Electoratul a înțeles și a votat ca atare. Gogoașa sexo-marxistă s-a dezumflat: deși în opoziție, în cinci luni a pierdut 6-700.000 de voturi, față de alegerile pentru Parlamentul European.

Un singur reper, o singură știre încurajatoare văd în rezultatele alegerilor din 10 noiembrie: prestația bună a lui Toader Paleologu. Acest om a fost cu adevărat linșat în această campanie. Numai în el a tras propaganda stângii, cu ură, în timp ce presa împărțită între Dăncilă, Iohannis și Barna îl ignora cu rea-intenție. Nu a avut în spate infrastructura de partid a celor din PSD, PNL sau USR PLUS. Și, cu toate acestea, a strâns peste 500.000 de voturi, adică aproape 6%. Eu cred că acesta este un început bun, un început în jurul căruia putem construi noua dreaptă din România. O dreaptă curată, construită cu antreprenori adevărați, nu îmbogățiți din contracte cu statul. O dreaptă fidelă valorilor creștine. O dreaptă care nu se teme să abordeze frontal reconstrucția sistemului de educație și sănătate, sprijinind inițiativa privată și spărgând monopolul CNAS.

După ani în care poporul român a fost intoxicat cu mesajele etatiste ale FSN/ PSD/ USL, faptul că un om de dreapta, precum Toader Paleologu, a luat peste 500.000 de voturi e foarte bine. Și, dacă vă veți uita peste structura votului, veți vedea că acest voturi vin din București, din Diaspora și din marile centre universitare. Pe scurt, oameni informați și educați au fost alături de Paleologu, în pofida cerșetoriei agresive a useriștilor, care doreau să păcălească acest electorat.

Putem, deci, porni la un drum nou, construind alături de cei care au votat cu Paleologu. Nu trebuie să ne prindă 2024 în situația în care alegem iar între dăncile și vreun alt soi de iohannis. România are nevoie de o guvernare de dreapta, după 30 de ani în mlaștina securist-comunistă “edificată“, după decembrie 1989, de Ion Iliescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.