Klaus Iohannis, alături de votanții PSD: "N-au nicio vină"!


Klaus Iohannis, alături de votanții PSD: "N-au nicio vină"!

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri în cadrul unui eveniment electoral în contextul turului al doilea al alegerilor prezidențialele. 

În cadrul discursului, Klaus Iohannis a atras atenția că votanții PSD nu au nicio vină pentru dezastrul guvernării pesediste, întrucât au fost mințiți în 2016 că "va curge lapte și miere".

"Și ei își doresc o Românie modernă, prosperă, își doresc să nu se taie salariile și pensiile", a subliniat  Iohannis.

Redăm declarația președintelui Klaus Iohannis:

"Și să vă spun ceva și despre alegătorii PSD. PSD a ajuns la putere, în decembrie 2016, prin minciună. I-au mințit pe români pur și simplu. Le-au promis că va curge lapte și miere și când au ajuns la putere, pesediștii au început încercările de acaparare a Justiției, a marilor sisteme publice, au început să facă zid în jurul penalilor din PSD. Ce vină au oamenii care au ales PSD? N-au nicio vină.

Și ei își doresc o Românie modernă, prosperă, își doresc să nu se taie salariile și pensiile. Și eu doresc același lucru. Nu cred că pot să-i conving să mă voteze chit că mi-ar plăcea. Dar pot să le garantez că eu împreună cu Guvernul liberal nu vom tăia salarii și pensii și vom face România prosperă".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.