VIDEO PSD continuă seria fake news-urilor grețoase. Iohannis a ajuns vânzător de organe prin vocea lui Vadim Tudor


VIDEO PSD continuă seria fake news-urilor grețoase. Iohannis a ajuns vânzător de organe prin vocea lui Vadim Tudor

După cascada de fake news-uri lansate de PSD pe rețelele de socializare, organizațiile județene din Constanța, Teleorman și Tulcea trec la nivelul următor, dinstribuind un filmuleț penibil în care Vadim Tudor spunea, în timpul campaniei prezidențiale din 2014, că Iohannis a făcut avere din vânzarea copiilor pentru băncile de organe din străinătate.

”Aduceri aminte-2014…” este textul alăturat filmulețului ridicol publicat de PSD Constanța și care a fost distribuit deja de peste 600 de simpatizanți.

De pe pagina PSD Tulcea, postarea a fost distribuită de peste 1000 de ori, iar de la Teleorman peste 200. Cele trei pagini de Facebook ale PSD Constanța, Tulcea și Teleorman rostogolesc metodic toate fake news-urile propagate de la nivel central, așa cum s-a întâmplat și cu cel legat de așa-zisa cască a președintelui.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la g4media, Radu Babuș, coordonatorul campaniei electorale a PSD Constanța, a declarat că nu știe despre ce este vorba, că se va interesa și va reveni cu amănunte.

Citește și: PSD, campion la șărlătănie: Un nou val de fake news-uri, menit să o ajute pe Viorica. Valeriu Steriu și fiul Generalului Izmană au furat identitatea vizuală a USR-PLUS

Amintim că o serie de mesaje falsificate, cu tentă negativă la adresa lui Klaus Iohannis și a PNL, au început să fie răspândite pe Facebook, inclusiv de lideri PSD sau persoane apropiate de PSD, și care îndeamnă la boicot în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Urmăriți video-ul distribuit de PSD mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.