VIDEO Dăncilă, corigentă din nou la limba română. Discurs plin de greșeli gramaticale al candidatului PSD la prezidențiale


VIDEO Dăncilă, corigentă din nou la limba română. Discurs plin de greșeli gramaticale al candidatului PSD la prezidențiale

Viorica Dăncilă a susținut, vineri seara, un nou discurs plin de greșeli gramaticale. Iată doar câteva exemple de gafe făcute de Dăncilă:

– Mama care li se va întoarce fetele acasă

– Mă așteptam ca candidatul (cacofonie repetata de cel puțin două ori)

– Nu are ce să le spună la români (românilor)

Dăncilă a lansat și numeroase fake news, susținând că Iohannis ar vrea să extermine PSD-ul și pe primarii social-democrați la propriu.

„Spunea azi că primarii PSD vor dispărea. Este înfiorător, cum să dispară oamenii? Acum ce facem,îi exterminăm pe primari, mâine urmează pensionarii, profesorii, doctorii? Aceasta este abordarea unui preșdinte?”, a susținut Dăncilă.

Vezi discursul candidatei PSD în video-ul de mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.