Ramona Ursu, exasperată de două minciuni grosolane ale Vasilicăi: "Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?"


Ramona Ursu, exasperată de două minciuni grosolane ale Vasilicăi: "Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?"

Jurnalista Ramona Ursu a prezentat două minciuni grosolane pe care Vasilica Viorica le-a debitat luni seara într-o emisiune la TVR.

Candidata Vasilica Dăncilă la prezidențiale a spus în primă instanță că nu este vina PSD că nu s-au făcut spitale regionale întrucât nu mai este la guvernare, în condițiile în care pesediștii au guvernat trei ani de zile și au promis inițial că vor construi opt spitale regionale. În al doilea rând, Vasilica a precizat că îi pare rău că PSD a reușit să ducă la bun sfârșit doar 80% din programul de guvernare. 

În acest context, Ramona Ursu a avut o reacție virulentă, lansând ulterior un apel către români să iasă la vot pe 24 noiembrie pentru ca PSD să sufere o înfrângere usturătoare"Dar știți ce mi se pare și mai incredibil decât acest jeg numit PSD? Cum, zi de zi, partidul ăsta mafiot aruncă peste noi câte o ladă de gunoi. Ne sufocă, pur și simplu, cu minciună și cu hoție. Ne umilește și ne ține pe străzi. (...) Știu că e multă dezamăgire. Chiar știu. Dar să nu mergi la vot, când trăiești așa ceva cu PSD? Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?".

Redăm mesajul Ramonei Ursu:

"A mințit Viorica Dăncilă la TVR cu o nesimțire uluitoare. Cică “nu din vina noastră nu s-au făcut spitalele regionale. Noi am avut doar 150 de milioane, din care 120 de milioane i-am dat pe studii de fezabilitate”. Și cică ar fi urmat alți bani și s-ar fi construit, desigur, toate spitalele regionale promise, dar PSD nu mai e la guvernare, asta e. Acum, să facă ăștia care au venit. Păi, doamna Dăncilă, în programul de guvernare al PSD, cu care ați tâmpit electoratul și ați câștigat alegerile în 2016 (program făcut până în anul 2020), ați scris așa: “Construcția a 8 spitale regionale, dotate cu echipamente de ultimă generație.” Ați promis că le construiți! Opt spitale construite, gata, finalizate cu absolut tot ce e nevoie. Nu ați scris în programul de guvernare că o să ne scoateți ochii, trei din patru ani, cu milioane și milioane aruncate pe niște hârțoage.

Tot Dăncilă a mai zis, la TVR, că marele ei regret e că nu a realizat 100% programul de guvernare, ci doar 80%. Incredibil! 80%. Dar știți ce mi se pare și mai incredibil decât acest jeg numit PSD? Cum, zi de zi, partidul ăsta mafiot aruncă peste noi câte o ladă de gunoi. Ne sufocă, pur și simplu, cu minciună și cu hoție. Ne umilește și ne ține pe străzi. Apoi, vin din nou unii idioți ticăloși, așa cum e Dăncilă, și ne mint iar și iar și iar. Asta la infinit. Iar în toată povestestea asta mai există unii dintre noi care, supărați după turul unu, spun că nu mai merg la vot în turul doi. Știu că e multă dezamăgire. Chiar știu. Dar să nu mergi la vot, când trăiești așa ceva cu PSD? Cum naiba să nu mergi la vot? Cum!?", a scris Ramona Ursu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.