Vasilica Dăncilă jignește Diaspora și aruncă vina pe Iohannis pentru neîntoarcerea în țară a românilor plecați în străinătate


Vasilica Dăncilă jignește Diaspora și aruncă vina pe Iohannis pentru neîntoarcerea în țară a românilor plecați în străinătate

Candidata la prezidențiale a partidului care a ținut românii din Diaspora la cozi interminabile pentru a-și exercita dreptul la vot, Vasilica Dăncilă, s-a referit la ei, jignindu-i, prin cuvântul "ăștia".

De asemenea, așa cum ne-a obișnuit, Vasilica a dat vina pe contracandidatul Klaus Iohannis că nu i-a determinat pe românii plecați în străinătate să vină înapoi în țară, deși ea și PSD au guvernat. 

"Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din Diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în State cu mulţi români, nu s-a întâlnit cu ăştia. (...) Ce a făcut ca să-i aducă acasă pe românii din Diaspora? Românii s-au săturat de lozinci. (...) Nu a făcut nimic pentru consolidarea relaţiilor cu cei care au plecat în afara ţării", a declarat Vasilica. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.