Ludovic Orban prevestește dezastrul pentru Vasilica în alegerile de duminică. Cu ce procent speră premierul că va câștiga Klaus Iohannis


Ludovic Orban prevestește dezastrul pentru Vasilica în alegerile de duminică. Cu ce procent speră premierul că va câștiga Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban prevestește dezastrul pentru PSD la alegerile de duminică. Într-un interviu pentru Adevărul, Orban a spus că se așteaptă la un scor imens în favoarea lui Klaus Iohannis în finala prezidenţială de duminică.

Sper să depășim 65%. Ne mobilizăm pe ultima sută de metri, căutăm să-i convingem pe cât mai mulți români să iasă la vot, astfel încât să-i asigure președintelui Iohannis o victorie cât mai categorică, pentru a nu lăsa PSD să-și revină, pentru a nu lăsa PSD să capete din nou aroganța și obrăznicia care au caracterizat acest partid în ultima perioadă. Așadar, președintele Iohannis va atinge 65%”, a declarat Orban.

Întrebat dacă nu are așteptări prea mari, având în vedere și lipsa unei confruntări directe între Iohannis și Dăncila, Orban a răspuns: „Nu cred. Ar fi fost culmea să mearga într-o dezbatere cu Dăncilă, sunt doi politicieni sunt de calibru diferit și nu ar fi fost normal, din punctul meu de vedere, ca președintele să accepte să dialogheze cu cineva care a făcut un rău imens României. Viorica Dăncilă este responsabilă pentru violențele din 10 august 2018 și pentru deteriorarea imaginii României la nivel european”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.