Oreste explică miza votului de duminică: "Va desena drumul pe care va merge România!"


Oreste explică miza votului de duminică: "Va desena drumul pe care va merge România!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu explică miza votului din turul doi al alegerilor prezidențiale.

Astfel, Oreste Teodorescu atrage atenția că românii au de ales între  "direcția pro-occidentală", reprezentată de Klaus Iohannis, și tiparele oligarhic-autoritariste ale Eurasiei, reprezentate de Viorica Dăncilă. 

Mai mult, Oreste precizează că duminică va vota pentru o Românie normală.

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

"Votul din 24 Noiembrie va desena drumul pe care va merge România în următorii cinci ani: păstram direcția pro-occidentală sau schimbăm macazul către tiparele oligarhic-autoritariste ale Eurasiei... Noi am așteptat 30 de ani să scăpăm de comunism și corupție. Sper că acest flagel să nu-i mai afecteze pe copiii și nepoții noștri! De aceea voi fi prezent la urne și voi alege rațional! România normală!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.