Doliu prezidențial la PSD cu roșii, brânză și Mircea Badea. Exit-poll-urile din Kiseleff îi cauzează depresie Vasilicăi


Doliu prezidențial la PSD cu roșii, brânză și Mircea Badea. Exit-poll-urile din Kiseleff îi cauzează depresie Vasilicăi

Se cântă prohodul în aceste momente la sediul PSD din Kiseleff. Votul masiv din Diaspora la alegerile din turul al doilea al prezidențialelor le-a provocat spasme pesediștilor. Până la ora 19, în Diaspora votaseră 862.124 de cetățeni, ceea ce reprezintă un record absolut. 

De asemenea, exit-poll-urile pe care pesediștii le dețin o dau pe Viorica cu un scor cu prefixul 3 sau 4. 

La sediul PSD din Șoseaua Kisellef, alături de Viorica Dăncilă se află: Lia Olguța Vasilescu – șefa de campanie, Valeriu Steriu – purtătorul de cuvânt, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor – secretarul general al PSD.

Cel care a încercat să facă atmosferă pentru a le ridica moralul pesediștilor a fost ex-ministrul Agriculturii, Petre Daea, care s-a prezentat la sediu în jurul prânzului cu mâncare tradițională: roșii, brânză, salam de la Casa de Comerț Unirea și pâine, arată G4media

Mai mult, Antena 3 i-a trimis de urgență pe Mircea Badea și Sabina Iosub la sediul PSD din Kiseleff pentru a constata starea în care se află pesediștii. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.