Teleormanul vrea în România normală. Vasilica, din ce în ce mai hulită acasă la ea


Teleormanul vrea în România normală. Vasilica, din ce în ce mai hulită acasă la ea

Jurnalista Carmen Dumitrescu prezintă situația votului din turul al doilea al alegerilor prezidențiale în județul Vasilicăi Dăncilă și anume Teleorman. 

Astfel, nici în Teleorman viața Vasilicăi nu a fost ușoară, Klaus Iohannis obținând peste 40% dintre voturi. 

Redăm postarea jurnalistei Carmen Dumitrescu:

"Nici măcar în Teleorman, Veo n-a câștigat ușor. Cu tot căratul la vot, cu toate semnăturile false pe cererile de urnă mobilă, cu toată campania agresivă a celor din PSD, chiar și în Teleorman Iohannis a luat peste 40%. Eu până acum de un scor al opoziției teleormănene mai mare de 30% nu prea am auzit. Evident, nu e doar PNL-ul câștigător, ci și PMP, USR-Plus și noi, ceilalți, liber-cugetătorii, care n-am suportat ideea de a vota o analfabetă, chiar dacă nu suntem fanii celui care s-a făcut remarcat printr-o îndelungată tăcere. Hai, că-i bine. De mâine, concediu!",

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.