Dan Voiculescu îl scoate la înaintare pe Coita. Felix își face partid


Dan Voiculescu îl scoate la înaintare pe Coita. Felix își face partid

"Felix" Dan Voiculescu, patronul postului TV Antena 3, a pregătit o nouă intoxicare a scenei politice din România. Concret, fostul pușcăriaș Dan Voiculescu l-a scos la înaintare pe pionul Alexandru Coita, așa-zisul "analist politic" al Antenei 3. 

Alexandru Coita a anunțat de Ziua Națională a României că va fonda un partid politic alături de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer

Redăm mesajul lui Coita:

"Bună dimineața, România!

Azi, de Ziua Națională, vreau să transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul acestei țări binecuvântate, care sunt dezamăgiți și sătui de lozinci, de ipocrizie, de adevăruri trunchiate, de lipsa unei viziuni și de promovarea unor interese meschine.

Este un mesaj pe care mulți dintre voi îl așteaptă de luni bune.

Astăzi a venit momentul!

Am decis să fondez o nouă mișcare politică care se adresează tuturor oamenilor onești, patrioți și lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări.

Energia tinereții, împreună cu experiența celor trecuți prin multe lupte, dar care nu au încetat să creadă în România, pot reda acestei țări locul pe care îl merită. Este un proiect care se adresează tuturor, oameni noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curată și cu dorința de a face bine.

A venit momentul să reaprindem flacăra speranței în România!

Să punem capăt dezbinării și să ne UNIM în jurul idealului unei țări puternice, respectate și prospere în care să domnească dreptatea!

Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei țări și să înlocuim sloganurile cu PROIECTE!

Să respingem naționalismul, dar să ne recâștigăm IDENTITATEA NAȚIONALĂ și să îmbrățișăm simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a României de azi!

Să deschidem porțile țării pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutățile vieții i-au împins pe greul drum al străinătății!

Să reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și să scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari!

Să respingem izolarea internațională și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii României, și nu în urma lor!

Să transformăm țara noastră într-un LIDER REGIONAL și un actor important în Europa și în lume!

Vă chem să veniți alături de noi pentru a da un RESTART acestei țări și de a reporni motoarele României noastre!

În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi.

Până atunci, să ne unim cu toții și să strigăm din toate piepturile LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

împreună cu Ilan Laufer".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.