Dragnea, delir din pușcărie de Ziua Națională a României. Cum se victimizează infractorul


Dragnea, delir din pușcărie de Ziua Națională a României. Cum se victimizează infractorul

Pușcăriașul Liviu Dragnea a transmis un mesaj pe Facebook de Ziua Națională a României. Mesajul, așa cum ne-a obișnuit fostul președinte al PSD, reprezintă un delir iliberal. Pușcăriașul a reluat tema de campanie de la alegerile europarlamentare prin care declara că se va lupta cu legumele și fructele străinilor, întrucât aceștia ar trimite produse prin care intoxică poporul român: "Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții". 

Mai mult, Liviu Dragnea se victimizează prin mesajul transmis spunând că a ajuns la răcoare pentru că s-a sacrificat pentru România. Amintim că Gelu Vișan și încă câțiva nostalgici ai epocii Dragnea organizau manifestații la care participau în jur de 30 de persoane care strigau "Dragnea deținut politic".

În orice caz, Penitenciarul Rahova ar trebui să ofere explicații în legătură cu eventuala permisie acordată infractorului Dragnea de a transmite acest mesaj pe Facebook. Mai există posibilitatea ca mesajul să fi fost pregătit cu mai mult timp în urmă, iar vreun apropiat al infractorului Dragnea cu acces la pagina de Facebook a acestuia să-l fi publicat astăzi sau să-l fi programat pentru a fi postat automat pe 1 Decembrie 2019. 

Mesajul pușcăriașului:

"La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.