EXCLUSIV Circ, populism și destrăbălare: patru foști/actuali PSD-iști se pregătesc să candideze pentru Primăria Sectorului 5. Cine sunt aspiranții


EXCLUSIV Circ, populism și destrăbălare: patru foști/actuali PSD-iști se pregătesc să candideze pentru Primăria Sectorului 5. Cine sunt aspiranții

Potrivit surselor Podul.ro, la Primăria Sectorului 5 – adică a celui mai sărac cartier al Bucureștiului – intenționează să candideze nu mai puțin de patru aspiranți care sunt sau au fost membri PSD: actualul edil, invizibilul Daniel Florea (care-și negociează trecerea la Pro România), dubiosul Aurelian Bădulescu (viceprimar al Capitalei și om de casă al clanului Firea-Pandele), penalul Marian Vanghelie (fost arestat aflat în ancheta DNA sub acuzația încasării unor șpăgi astronomice) și finul acestuia, Cătălin Stochiță (fost membru PSD în două rânduri).

Aceasta în condițiile în care controversatul Daniel Florea se numără printre mai vechii inamici ai grupării Ciolacu-Stănescu-Firea, care pune la cale mazilirea acestuia de la butoanele organizației PSD Sector 5. De notat că Firea i-a promis lui Aurelian Bădulescu (notoriu pentru derapaje și limbaj suburban) funcția lui Florea, cât și o ”pârtie” pentru candidatură la Primăria Sectorului 5. ”Tradițional”, Nicolae Păun (șeful Partidei Romilor, poreclit ”Niky Scorpion” și ”Tarzan”) va susține candidatul oficial al PSD, în schimbul anumitor înlesniri la fel de ”tradiționale”.

La rându-i, dacă nu va ajunge la închisoare, Marian Vanghelie a luat deciza de a candida din nou pentru Primăria Sectorului 5, în pofida lamentabilului eșec de data trecută, când a izbutit contrperformanța de a se califica pe locul trei, cu finul Stochiță suflându-i în ceafă, fin care intenționează să candideze și în primăvara anului viitor.   

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.