Continuă seria trădărilor în interiorul PSD. Fifor înfige cuţitul în spatele Vioricăi Dăncilă: „Nu ştiu ce a discutat cu Iohannis"


Continuă seria trădărilor în interiorul PSD. Fifor înfige cuţitul în spatele Vioricăi Dăncilă: „Nu ştiu ce a discutat cu Iohannis"

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că nu ştie ce a discutat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, însă după acea întrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dăncilă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale, informează mediafax.ro.

„Am participat şi la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, şi într-adevăr discuţia de după consultări a avut loc cu preşedintele Klaus Iohannis, nu ştiu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Pesedistul a completat că „a fost o vară epică”, amintind şi de ruptura dintre PSD şi ALDE.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înţeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, şapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.