VIDEO Guvernul Orban ignoră amenințările penibile lansate de Ciolacu. Raluca Turcan: "Va fi totul sau nimic"!


VIDEO Guvernul Orban ignoră amenințările penibile lansate de Ciolacu. Raluca Turcan: "Va fi totul sau nimic"!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat cu moțiunea de cenzură în cazul în care Guvernul îşi angajează răspunderea pe legislaţia electorală, cu scopul revenirii la alegerile locale în două tururi.

CITIȚI ȘI: PSD și PSD-ul maghiar, UDMR, continuă să amenințe Guvernul Orban cu moțiunea de cenzură. Inițiativa care le provoacă coșmaruri pesediștilor

În acest context, vicepremierul Raluca Turcan a oferit asigurări luni că Guvernul Orban nu va ceda presiunilor, strategia fiind de tipul "totul sau nimic".

Redăm declarația Ralucăi Turcan:

"Opțiunea depunerii moțiunii de cenzură există în orice moment. Să nu uităm că asumarea răspunderii Guvernului presupune punerea mandatului pe masă și latitudinea partenerilor parlamentari de a depune moțiune de cenzură. Dacă Parlamentul nu susține proiectele prioritare ale PNL, evident că evaluăm din nou asumarea răspunderii pe proiectele de lege rămase restante și dacă va fi să ajungem la moțiune de cenzură, atunci va fi totul sau nimic. Ne urmărim proiectele sau moțiunea de cenzură va avea succes. Eu cred într-un succes al proiectelor fundamentale și așteptate de români.

Ameninţările domnului Ciolacu ne lasă de nezdruncinat în deciziile pe care vrem să le luăm. Evident că Opoziția o să-își facă tot tacâmul de acțiuni de Opoziție, inclusiv posibilitatea unei moțiuni de cenzură.

Pe fond, pe noi, Guvernul Orban, ne interesează: 1. Ce am spus în campanie să devină realitate. 2. Să nu ne temem de tot felul de amenințări, ci să mergem cu fruntea sus și în Guvern și în fața Parlamentului cu credința de bază că facem lucrurile pe care românii le așteaptă". 

Vedeți video de la minutul 17:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.