VIDEO Ludovic Orban atacă primarii: Nu au cojones!


VIDEO Ludovic Orban atacă primarii: Nu au cojones!

Premierul Ludovic Orban a criticat luni o mare parte dintre primari, spunând despre aceștia că nu au "cojones", pentru că nu implementează colectarea selectivă, deşi Uniunea Europeană impune acest lucru. Remarca premierului este în limba spaniolă și face referire la lipsa de curaj de care ar da dovadă primarii. România se află pe ultimul loc în UE la capitolul colectării selective. 

"Dacă ai pasat autorităților locale obligația de a face colectare selectivă, trebuie să și stabilești ce se întâmplă dacă nu se face colectare selectivă... pentru că aici multe autorități locale impun amenzi, în timp ce alte autorități, mai ales că sunt alegeri, nu au... cojones. Iar din punct de vedere al reglementării, nu există niște penalități", a spus premierul Ludovic Orban.

Vedeți video de la minutul 9:00:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.